Gezellige Kerst of nieuwjaarsborrel op de Veluwe

0

Gezellig met uw collega’s borrelen op de Veluwe. Zowel voor kerst en nieuwjaarsborrels hebben wij diverse mogelijkheden. De drankjes en een lekker hapjesbuffet zijn inbegrepen en optioneel kunt u bij ons op locatie leuke activiteiten erbij reserveren.

Veelzijdige locatie
Polysport Activiteitenpark ligt op de Veluwezoom in het plaatsje Dieren. Het activiteitenaanbod van Polysport is in principe eindeloos. U kunt uw eigen programma samenstellen met uw favoriete onderdelen, helemaal gebaseerd op uw wensen. Polysport beschikt over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, 13 tennisbanen (waarvan 2 indoor), een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) met klimwand en bovenal, zeer gezellig personeel.

Programmavoorbeeld

  • 15.00 uur Ontvangst met een feestelijke cocktail en borrelnootjes
  • 16.00-18.00 uur Hapjesbuffet: Gyros met tzaitziki, gehaktballetjes in tomatensaus, kipkluifjes piri piri, huzarensalade en stokbrood met kruidenboter.
  • 18.00 uur einde

Arrangement uitbreiden!
Uiteraard is het mogelijk om dit programma uit te bereiden met bijvoorbeeld een activiteit (Langlaufen, Curlen, Quiz, Boogschieten, Spel enz.) U kunt het arrangement ook verlengen. De kosten voor het verlengen van het drankarrangement bedragen € 1.50 per persoon per half uur.

Boek deze ge Kerst of nieuwjaarsborrel op de Veluwe of bekijk hier alle andere mogelijkheden voor uw borrel

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl