Uniek en stijlvol vergaderen in Zwolle

0

Zakelijk met een ander tintje, het kan bij Librije’s Hotel! In de voormalige gevangenis van Zwolle Het Spinhuis is uw zakelijke bijeenkomst net even anders dan u gewend bent.

 

De locatie biedt verschillende ruimtes. De Thorbecke Salon is een sfeervolle ruimte die ideaal is voor een vergadering, besloten diner, bijeenkomst of feest. Hier kunt u ongestoord vergaderen of in alle rust genieten van uw diner. De Salon beschikt over alle internet- en communicatiemiddelen en grenst direct aan de warm ingerichte Binnenplaats. De Thorbecke Salon biedt plaats aan gezelschappen tot 60 personen.

In de Gewelfde Kelders van Librije’s Hotel bevindt zich Librije’s Wijnbar. Een sfeervolle locatie die perfect is voor een informele bijeenkomst, proeverij of receptie tot 60 personen. U kunt hier tevens vergaderen in een inspirerende ruimte, de Librije’s Wijnschool, met een toegankelijkheid voor 16 man. Alle ruimtes beschikken over internet- en communicatiemiddelen.

Na uw vergadering of bijeenkomst kunt u gezamenlijk genieten van een goed glas wijn of gooit u het op een geheel andere boeg door met uw collega’s een besloten wijnproeverij of kookworkshop te volgen in Librije’s Atelier.

Meer informatie over deze vergaderlocatie in Zwolle?